Επιστροφές

Όροι επιστροφής προϊόντων ιστοσελίδας:

Συμμορφωνόμαστε με τους κανονισμούς διαδικτυακής πώλησης της ΕΕ.

Η διεύθυνση μας για τις επιστροφές είναι: RAMPLE, Λεωφόρος Δημοκρατίας 19, Ωραιόκαστρο, 57013, Θεσσαλονίκη

Τα αντικείμενα πρέπει να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο δελτίο αποστολής.

Τα αντικείμενα πρέπει να μην έχουν φορεθεί και πλυθεί.

Τα απολεπισμένα κοσμήματα δεν μπορούν να επιστραφούν για λόγους υγείας και υγιεινής. Τα εσώρουχα και τα μαγιό μπορούν να επιστραφούν μόνο εάν δεν έχει αφαιρεθεί η σφραγίδα υγιεινής.

Τα αντικείμενα πρέπει να έχουν όλες τις ετικέτες επάνω τους.

Οι επιστροφές πρέπει να γίνονται με δικά σας έξοδα.

ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ;

Εάν λάβετε ένα ελαττωματικό προϊόν, παρακαλούμε να μας το επιστρέψετε εντός 30 ημερών από την παραλαβή του. Εάν μπορέσετε να μας δώσετε φωτογραφίες των ελαττωματικών προϊόντων, θα ήταν πολύ χρήσιμο. Μην ξεχνάτε να επικοινωνείτε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας πριν από κάθε επιστροφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Τα αντικείμενα περιγράφονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συμπεριλαμβάνοντας πάντοτε διαστάσεις. Παρακαλούμε πάντα να διαβάζετε τις περιγραφές καθώς και να βλέπετε τις εικόνες και όλοι γνωρίζουμε ότι οι κάμερες μπορούν να λένε ψέματα και οι οθόνες να παρουσιάζουν τα χρώματα σε διαφορετικές αναλύσεις!

Κάθε φωτογραφία απεικονίζει ένα ξεχωριστό αντικείμενο. Παρακαλείστε να έχετε υπόψη οτι μπορεί να παρουσιάζονται κατασκευαστικές διαφορές μεταξύ των προϊόντων αναφορικά με το χρώμα, το βάθος, τα διακοσμητικά στοιχεία κλπ.

Πλύνετε όλα τα τυπωμένα αντικείμενα (μπλουζάκια, φούτερ με κουκούλα κ.λπ.) προς τα έξω, για να διατηρήσετε την εκτύπωση και το σίδερο στην πίσω πλευρά, αν είναι απαραίτητο.

Αποφύγετε να βρέχετε τα κοσμήματα, όλα τα κοσμήματα θα θαμπωθούν με την πάροδο του χρόνου, ακόμη και ο καλύτερος χρυσός και η πλατίνα, λόγω των επιπέδων οξύτητας στο δέρμα, ωστόσο, αν το αντικείμενο βραχεί, η διαδικασία αυτή θα επιταχυνθεί.

Όλα τα μεγέθη / διαστάσεις σε αυτόν τον ιστότοπο είναι κατά προσέγγιση αλλά σχεδόν σωστά.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μπορείτε να μας τις αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]